Si te udhetosh me low cost? 27 Mars 2013

Pajisjet që duhen për të shkuar në kamping

Si te udhetosh me low cost?

Kampingu është gjithnjë e më shumë në zhvillim.

Në pjesën më të madhe të rasteve kampingu bëhet në verë, por nuk është rezervuar vetëm për relaksim. Në të vërtetë kampingu është një mënyrë e mirë për t’u mësuar me sportet e ndryshme në natyrë, duke qenë në kontakt të drejtpërdrejtë me natyrën. Këtu janë tre pajisjet sportive thelbësore që duhen marrë me vetë kur shkoni për kamping:

Një kapele
Kapelja është shumë e dobishme për mbrojtjen nga dielli, duke qenë se ai godet direkt në kokë. Do të  ishte keq të mos i shijonit pushimet për shkak të mungesës së kapeles, e cila zë një hapësirë shumë të vogël në çantën tuaj të udhëtimit.

Një çantë shpine
Çanta e shpinës është një pajisje e nevojshme për kamping. Pa të ju nuk mund të merrni me vete gjithçka që ju duhet gjatë shëtitjeve të gjata si p.sh: ushqimin dhe pijet e ndryshme.

Këpucët
Çdo sportist i mirë ka nevojë një palë këpucë të përshtatshme për të bërë sport. Këpucët e papërshtatshme mund të shkaktojë kallo dhe dhimbje të këmbëve.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor