Mirëqenie / 21 Qershor 2016, 08:06

Modelet e duhura të flokëve për çdo formë fytyre

floketmeshkujt

Jo çdo trend të fundit duhet ta bëjmë pjesë tonën pasi jo çdo tendencë mund të na shkojë përshtat. Nuk duhet të drejtohemi nga instiktet e turmës duke blerë veshje që ndoshta nuk na shkojnë, duke prerë flokët në një mënyrë të papërshtatshme me formën e fytyrës apo çfarëdolloj gjëje tjetër vetëm e vetëm për t’ju përshtatur trendit të momentit. Në këto moment mund t’ju vijnë situata të ndryshme të cilat mund t'ju kanë dalë jashtë kontrollit dhe Living e ka gjithashtu një situatë konkrete. Trendi i fundit i stilimit të flokëve të meshkujve. Mjekër e gjatë, flokë relativisht të gjatë të kapura bisht apo të stiluara në mënyrë perfekte me llak.Një model modern, por që jo të gjithëve i shkon. Shumë meshkuj gabuan duke u rrëmbyer nga tendenca, por Living ju vjen në ndihmë të gjithë meshkuve duke përmbledhur disa ilustrime që tregojnë modelin e përshtatshëm për çdo formë koke. 

{gallery}fotogaleri2016/floket-meshkujt{/gallery}

Horoskop