Dashi

8 Janar 2019, 13:30 Dashi

Vjetor 2022

Viti 2022 për të lindurit e shenjës së Dashit do të ndahet në dy pjesë: e para deri në maj, e cila do të jetë ...

8 Janar 2019, 13:29 Dashi

Mujor MARS

Ky muaj do të jetë i suksesshëm dhe ju do të futeni plotësisht në lojë, sidomos nëse keni pasur probleme më par&eum...

8 Janar 2019, 13:29 Dashi

Javor 13-19 mars

Të qenët të pështjelluar ju ka penguar të arrini qëllimet tuaja. Tekefundit, të kesh peshën e botës mbi shpatulla &...